Skip to content

"TAULANT" SHPK

JSON

NIPT: K61617040L
Administrator: Ditika Qatipi
Objekti i Veprimtarisë: Projektim objektesh ekonomike, civile, industriale, etj. Mbikëqyrje dhe kolaudim punimesh zbatimi sipas kategorive A: 1, 2, 3 etj. Vlerësimin e pasurive të paluajtshme, import eksport, shitje me shumicë dhe pakicë të mallrave industriale etj. Hartimi i raporteve të Vlerësimit të ndikimit në mjedis, për të kryer auditimin mjedisor, për hartimin e ekspertizave për problem mjedisor dhe thirrjen si ekspert për të Vlerësuar një raport të Vlerësimit të ndikimit në mjedis ose rezultatet e një auditimi. Veprimtari në fushën e mbrojtjes nga zjarri. Studimi dhe përgatitja e projekteve mbi masat e mbrojtjes nga zjarri të ndërtesave të çdo lloji. Hartimi i akteve të ekspertizës për zjarret e rena. Shërbime konsulencë, studime urbane, shërbime në planifikim urban, transporti, topografike, gjeologjike, hidrogjeologjik, infrastrukturë ambientale. Projektim objektesh civile, arsimore, sportive, industrial, bujqësore, ushtarake, infrastrukturë. Mbikëqyrje dhe kolaudim punimesh. zbatim Punimesh
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12.12.2005
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Tiranë Tiranë Njësia Bashkiake nr.5, Rruga "Gjik Kuqali", pallati nr.23/2, shkalla nr.1, apartamenti nr.1, kati I-rë.

Adresa:
Tiranë, AA 917 HJ

Telefoni:
0695375428

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 076 879,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 310 656,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 300 951,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 296 522,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:51 528 439,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 33 203 192,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015