Skip to content

MIKAEL-GRUP

JSON

NIPT: K64108001G
Administrator: Luarant Belishta
Objekti i Veprimtarisë: Puse shpimi gjeologjike- inxhinierike, shpim për ujë etj. Ne fushën e ndërtimeve civile dhe industriale, ujësjellës kanalizime, rruge etj. Tregti me shumicë e pakicë, import eksport të të gjitha llojeve të artikujve industriale, ushqimore etj.
Emërtime të tjera Tregtare: MIKAEL-GRUP - SHPK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.01.2006
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçë Libonik LIBONIK VASHTMI

Adresa Email:
mikaelgrup@yahoo.com

Telefoni:
0692053057

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 7 510 874,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 001 657,00