Skip to content

"ADA-CO"

JSON

NIPT: K64112603J
Administrator: Përparim Latifllari
Objekti i Veprimtarisë: Tregetim me shumice e pakice, import-eksport te materialeve te ndryshme. Pyllezime e permiresime pyjore, shfrytezimit te pyjeve, sistemime malore, etj. Prodhimi dhe tregëtimin e pijeve alkolike freskuese si dhe import eksport të tyre, inport eksport duhan-cigare dhe të mallrave të ndryshme ushqimore dhe industriale.Projektim dhe ndërtim civil dhe industrial dhe shitje materjale për ndërtimin e tyre, ngritje lavazho, pika servisi , grumbullim skrapi, angjersi shit blerje,ngritje qëndrash kulturore sportive hotele motele kalçeto, pastrim dhe gjelbërim e ambjenteve publike dhe private , etj. Transport të jashtëm dhe të brëndshëm për vete e të tretët , agjensi kominsjokere për këtë shërbim .
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 2001
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron:
Kapitali Themeltar(Lekë): 18 000 000,00
Numri i pjesëve: 1 800
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Nr. i anëtarëve të bordit: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
POGRADEC ZONA INDUSTRIALE

Adresa:
Korce Bucimas VERDOVE Fshati Verdove, nr pasurie 1120/6, zona kadastrale 3745

Telefoni:
0692618796

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 3 094 560,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 4 036 553,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 746 920,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 5 016 064,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:40 371 434,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 41 182 271,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015