Skip to content

LEAL

JSON

NIPT: K64612402E
Administrator: Osman Shehu
Objekti i Veprimtarisë: Studimi, projektimi zbatimi i punimeve të ndërtimit në përputhje me licencën profesionale. Në fushën e prodhimit të materialeve të ndërtimit. Si dhe në fusha të tjera të veprimtarisë tregtare. Pastrimi i sipërfaqeve urbane, riciklimi, trajtimi dhe transferimi i mbetjeve urbane në vend depozitime.
Emërtime të tjera Tregtare: LEAL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 22.09.2006
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
LUSHNJE "KONGRESI LUSHNJES"

Adresa:
LUSHNJE Lagjja 18 Tetori, Autostrada Rotondo e Plukut- Rotondo e Savres, km 3, vend depozitim 2 mbetjesh me Nr.784/1. LUSHNJE, Lagjja Kongresi i Lushjes, rruga Vojo Kushi, pallati me Nr.134, ne katin e pare.Bar-Bufe LUSHNJE, Lagjja Kongresi i Lushnjes,pallat i ri 10 katësh,ne katin e pare,20m mbrapa Bashkise.

Telefoni:
682088510

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 11 377 773,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 72 541,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 570 811,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:52 981 931,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 36 018 648,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015