Skip to content

"MICULI" 

JSON

NIPT: K67313002F
Administrator: Gac Miculi
Objekti i Veprimtarisë: Përpunim dhe tregtim i lëndës drusore, prodhim dhe tregtim te artikujve të ndryshëm të mobilierive, tregtim të artikujve të ndryshëm të parketeve, tregtim të artikujve të ndryshëm te lëndëve të ndërtimit (bojëra, materiale duralumini, materiale plastike etj. )te artikujve të ndryshëm industrial, ushqimore dhe blegtoral, konfeksione makineri dhe pajisje elektro - shtëpiake, hidrosanitare, elektronike, kozmetike dhe lojëra për fëmijë. Tregtimin e të gjithë artikujve të mësipërm me shumicë dhe pakicë import-eksport. Kryerje punime dheu, ndërtime civile dhe ekonomike, ndërtime rruge, ndërtime hekurudha, ndërtime diga, galeri, tunele, dampa, ndërtime veprash kullimi, ujitje toke dhe impiante vaditëse, punime mbrojtëse dhe sistemime hidraulike, sillosa, kulla, kulla prej beton armeje, sillosa, kulla, kulla metalike, rikonstruksione godinash civile, ekonomike, veshje fasadash, mirëmbajtje dhe zhvillim dekori në mjedise urbane, projektim i veprave te zakonshme prej muraturë tulle, guri, betoni, beton armeje, metalike, punime montimi në impiantet e prodhimit dhe shpërndarjes së energjisë. Import eksport, përpunim druri. Import eksport i artikujve ushqimor, fruta perime dhe tregtimi i tyre. Tregtim me shumë dhe pakicë i gazit të lëngshëm, nafte dhe derivatet e saj.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21.09.2006
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkodër Lagjja Tre Heronjte, Rruga Marin Biçikemi, godine 2-katëshe, kati II-te, nr 7/532-N9

Telefoni:
692057390

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 42 965 993,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 39 041 501,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 30 207 373,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 7 097 363,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:232 805 841,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 207 202 801,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015