Skip to content

UTS - 01
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-12-28 09:09:51
JSON

NIPT: K71818014L
Administrator: Markel Baballëku
Objekti i Veprimtarisë: Studime urbanistike. Projektim i plotë (arkitekturë, konstruksion, instalime) i objekteve civile, industriale, turistike dhe me shkallë të lartë vështirësie në fushën e ndërtimit. Projektim në troje dhe shpate me qëndrueshmëri të ulët. Projektim i plotë në fushën e infrastrukturës (rrugë, autostrada, aeroporte, helioporte dhe hekurudha, ura dhe vepra arti, estakada, ura metalike, tunele). Studim dhe vlerësim mbi rrezikun dhe riskun sizmik, vulnerabilitetin në fushën e inxhinierisë sizmike. Transporti i materialeve të ndërtimit, industriale dhe ushqimore, pije alkoolike, aparatura elektrike, elektronike, lëndë të para për industrinë e projektimit, ndërtimit dhe ushqimore. Import, eksport, tregti me shumicë dhe pakicë e materialeve dhe pajisjeve të projektimit dhe ndërtimit, industriale, ushqimore dhe veshmbathje. Mbikqyrje dhe kolaudim në ndërtim (punimesh).
Emërtime të tjera Tregtare: UTS - 01
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11.01.2007
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.2.A - Shërbime ekspertize
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.7, Rruga Frosina Plaku, Ndërtesa 62, Hyrja 1, Ap.2, Kodi Postar 1001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 07.12.2020
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2020
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 247 601,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 796 173,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -7 864 707,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 22 456 416,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 805 524,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 615 451,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 7 158 584,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 679 101,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:8 343 583,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:16 760 067,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:18 821 432,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:72 895 823,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:11 454 172,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 16 083 241,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 22 580 819,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 18 448 377,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala