Skip to content

DIXHI PRINT - AL

JSON

NIPT: K72210003J
Administrator: Juland Mustafaj
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumicë dhe pakicë të mjeteve tipografike. Printime digjitale të gjitha llojet për libra, revista dhe reklama. Import eksport i makinerive tipografike të gjitha llojet printimeve dixhitale për reklama, libra dhe revista. Shtypshkrime për të gjitha llojet. Import dhe eksport i strukturave të ndriçuara të sinjalistikës rrugore dhe të gjitha llojet e reklamave. Në përgjithësi shoqëri mund të kryejë çdo veprimtari të nevojshme e të dobishme të lejuar nga ligji për realizimin e objektit të aktivitetit të saj. Organizim evente, prodhim materiale filmike, reduksion dhe postproduksion për spote, dokumentare dhe prezantime të ndryshme, prodhim konstruksione. dhënien e tendave të ndryshme me qira. zhvillim dhe menaxhim aplikacionesh uebi, zhvillim dhe menaxhim programesh kompjuterik, zhvillim dhe menaxhim platformash dixhitale.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03.10.2007
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 28 470 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Ambientet e ish-Kombinatit te Tekstileve

Telefoni:
0692081519

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 4 970 697,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 5 935 289,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 5 476 946,76
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 5 225 148,22
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:167 546 132,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 151 342 196,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015