Skip to content

GLOBAL SECURITY Sh.p.k 
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-08-30 12:36:36
JSON

NIPT: K72217015V
Administrator: Fatos Malaj
Objekti i Veprimtarisë: Ruajtja dhe siguria fizike e personave, jetes, sigurimi i objekteve publike dhe private.Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike ne objekte te nje rendesie te vecante sic jane bankat. Importimin, tregtimin, transportimin e mallrave dhe instalimin e mjeteve te sistemit vrojtues, sinjalizues, audioviziv, mjeteve te mbrojtjes kundra zjarit, pajisjeve te nderlidhjes te teknikave te tjera te lejuara nga legjislacioni si dhe projektimin, instalimin dhe programimin e pajisjeve te telekomunikacionit, radio komunikacionit dhe sistemeve te kontrollit dhe monitorimit ne distance te automjeteve si dhe tregtimin dhe instalimin e mjeteve te mbrojtjes kundra zjarrit". Importimin, eksportimin, tregtimin me pakice te armeve" B1"," B4"," C", "D" si dhe perdorimin e tyre. Aftesimin teoriko praktik per personat qe do te perdorin arme.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 17.07.2007
Rrethi: Dibër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 6 025 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
I.3.B - Sigurimi dhe shoqërimi i vlerave monetare e sendeve të çmuara gjatë transportit
CX -
III.1 - Për ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
BURREL Lagjja Partizani, Sheshi Demokracia, Ndertese private Nr.11

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Bulevardi Gjergj Fishta, Kati perdhe(Kati 1) Vlore Vlore VLORE Lagjja Pavaresia, Pallati Fredi - Gjini, nr.1, Kati I - re Tirane Tirane TIRANE Rruga Shemsie Haka, Pallati 6-katesh prane Drejtorise se shitjes Kesh Tirane Tirane TIRANE Njesia Nr. 2, Rruga Ali Demi, Pallati Gener 2, Kati pare

Telefoni:
694055655

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 79 113 672,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 41 917 789,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 6 084 209,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 276 883,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -723 579,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:389 529 514,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:150 310 045,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:77 929 561,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 42 241 558,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017