Skip to content

VLLAZNIA NDERTIM I.S

JSON

NIPT: K77524909Q
Administrator: Arben Çela
Objekti i Veprimtarisë: Projektimi, ndërtimi i veprave civile, industriale, turistike, bujqësore, kompletimi dhe instalimet e nevojshme për to, punime restaurimi, ndërtime rrugore, vepra arti, hekurudhore, hidroteknike, impiante të trajtimit të ujit, mbeturinave, punime mbrojtëse, topogjeodezike. Prodhimi dhe tregtimi materialeve të ndërtimit. Import-eksport dhe tregti me shumicë dhe pakicë i të gjithë llojeve të mallrave industriale, ushqimore, bujqësore, metale, duralumin, elektro - shtëpiake. Servis, parking, transport mallrash dhe pasagjeres, bar kafe.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 29.05.2007
Rrethi: Dibër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 18 892 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Diber Burrel BURREL Lagjja Pjeter Budi, Rruga Qamil Xhika, Ndertesa Nr.31,Eskavator me zinxhir tip Liebherr/Tip R 922 Viti 1997 Diber Burrel BURREL Eskavator CAT me targa MT 3197 A Diber Burrel BURREL Kamion Benz, MT 3126 A. Diber Burrel BURREL Kamion Borepastruese tip Benz me targa MT 3124 A Diber Burrel BURREL Lagjja Pjeter Budi, Rruga Qamil Xhika, Ndertesa Nr.31, Koke terheqese Volvo me targë AA 286 AJ Diber Burrel BURREL Lagjja Pjeter Budi, Rruga Qamil Xhika, Kamionçine tip Benz 814 me targë AA 251 HE Diber Burrel BURREL Eskavator me zinxhir tip SAMSUNG Diber Burrel BURREL Kamionçine Benz, MT 3129 A. Diber Burrel BURREL Eskavator me zinxhir tip HITACHI 16 ton Diber Burrel BURREL IVEKO BORPASTRUESE, MT 3419 A Diber Burrel BURREL Lagjja Pjeter Budi, Rruga Qamil Xhika, Ndertesa Nr.31, Trajler malli me targë AAR 339 Diber Burrel BURREL Lagjja Pjeter Budi, Rruga Qamil Xhika, Ndertesa Nr.31, Kamion Borepastruese tip Benz me targë AA 138 IO Diber Burrel BURREL Fadrome tipi 2CX, J.C.B Diber Burrel BURREL Fadrome tipi C.A.T Diber Burrel BURREL Kompresor ajri tip ATLAS COOPER Diber Burrel BURREL Sharra per prerje asfalti tip I.R.S10 Diber Burrel BURREL Lagjja Pjeter Budi, Rruga Qamil Xhika, Ndertesa Nr.31 Koke terheqese Skania MT 3235 A Diber Burrel BURREL Lagjja Pjeter Budi, Rruga Qamil Xhika, Ndertesa Nr.31, Kamion Borepastruese tip Benz me targë AA 137 IO Diber Burrel BURREL Lagjja Pjeter Budi, Rruga Qamil Xhika, Ndertesa Nr.31, Eskavator me zinxhir tip Liebherr/tip R 922 viti i prodhimit 1996 Diber Burrel BURREL Eakavator me zinxhir tip HITACHI 22 ton Diber Burrel BURREL Kamion SKANIA , MT 3390 A Diber Burrel BURREL Kamion Borepastruese tip Renault me targa MT 3127 A Diber Burrel BURREL Lagjja Pjeter Budi, Rruga Qamil Xhika, Ndertesa Nr.31, Trajler malli me targë MT 3236 A Diber Burrel BURREL Lagjja Pjeter Budi, Rruga Qamil Xhika, Ndertesa Nr.31, Kamion Borepastruese tip Man me targë AA 136 IO Diber Burrel BURREL Kamion Benz, MT3125 A. Diber Burrel BURREL Minieskavator me zinxhir tip J.C.B Diber Burrel BURREL Lagjja Pjeter Budi, Rruga Qamil Xhika, Ndertesa Nr.31, Eskavator me zinxhir tip Liebherr/tip R 934 viti i prodhimit 2001
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
BURREL Lagjia Pjeter Budi

Telefoni:
0682081656

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 12 257 531,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 20 842 999,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 9 044 328,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 12 413 865,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:118 469 834,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 150 565 375,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015