Skip to content

Messer Albagaz

JSON

NIPT: K78317002F
Administrator: Dimitar Popchev
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi,shperndarja dhe shitja e gazrave industrisal,mjkesor dhe speciale si dhe te pajisjeve qe lidhen me to. Ofrimin e sherbimeve te inxhinierise (Engineering) si dhe tregtimin e materialeve dhe ofrimin e sherbimeve qe kane te bejne me paisjet e prerjes dhe saldimit dhe me teknologjine e veshjes apo shkrirjes si edhe kryerjen e transportit te mallrave per nevojat e veta dhe te te treteve ne Shqiperi dhe jashte saj.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 2007
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron:
Kapitali Themeltar(Lekë): 700 272 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Anëtarë Bordi: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane Tirane TIRANE AA 799 AI Tirane Tirane TIRANE AER 276 . Tirane Tirane TIRANE Automjet me targë TR 7205 N Tirane Tirane TIRANE AA 896 MV Tirane Tirane TIRANE Autoveture Opel me targe AA 147 GJ Tirane Tirane TIRANE Kamion Daimler Chrysler me targ AA 327 EX Tirane Tirane TIRANE Automjet me targë TR 8613 T Tirane Tirane TIRANE Automjet me targë TR 3798 I Tirane Tirane TIRANE Automjet me targë TR 7389 S Korce Korçe KORCE AA R 272 Gjysem Rimorkio Transervis Tirane Tirane TIRANE AA 193 LG Tirane Tirane TIRANE AA 905 LT Tirane Tirane TIRANE Automjet me targë TR 4707 E . Tirane Tirane TIRANE Automjet me targë TR 7008 K Tirane Tirane TIRANE Automjet me targë TR 6063 K Tirane Tirane TIRANE ADR 427 Tirane Tirane TIRANE Automjet me targë TR 3623 R Tirane Tirane TIRANE AA 194 LG Tirane Tirane TIRANE AA 734 OE Tirane Tirane TIRANE Automjet me targë TR 8987 R
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Autostrada Tirane - Durres,Km 4.5

Adresa:
Gjirokaster Gjirokaster GJIROKASTER Fshati Jorgucat; Korce Korçe KORCE Rruga Korçe Drenove, kompania Korça Gas

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -28 796,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -36 057,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -71 473,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -50 546 243,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:317 236,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 272 831,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015