Skip to content

GAJD Company sh.p.k. 

JSON

NIPT: K79631501Q
Administrator: Alfred Qëndro
Objekti i Veprimtarisë: Eksport -Import, tregtimin me shumicë e pakicë e të mallrave të artikujve të ndryshëm të të gjitha llojeve, me pakicë dhe shumicë si: tregtimin e tekstileve të ndryshme si sixhade. qilima, tapete etj. Tregtimin e artikujve industrial, ushqimore, bujqësore, blegtorale, artikuj elektoshtëpiake, hidrosanitare, material ndërtimi e lëndëve të para, inerte brenda dhe jashtë vendit, këpucë, veshmbathje, tekstile, detergjente, kozmetike, punime druri dhe tregtim artikuj mobilierie, kancelarie, tregtim fruta perime. automjete të çdo lloji, marke e tonazhi si dhe pjesë këmbimi për to, pjesë këmbimi automjetesh, goma automjetesh të ndryshme. Hapje pikë lavazhi e servisi për lloje të ndryshme mjetesh. Tregtim pajisje kompjuterike, prodhime qeramike, artizanati etj.. Transport mallrash të të gjitha llojeve brenda dhe jashtë vendit, transport udhëtarësh brenda dhe jashtë vendit. Tregtim bimësh medicinale e etero - vajore. Tregtim plehrash dhe prodhimesh të tjera kimike, pajisje zyrash, shkollash. Shërbime në internet, shtypshkrime të ndryshme e tregtimin e tyre, shërbime farmaceutike, artikuj galanterie. Servis makinash dhe shitblerje pjesë këmbimi auto, goma 2 automjetesh të ndryshme. Eksport-Import kafeje, të çdo marke e lloji, transport për vetë dhe të tretë. Tregtim i gomave pneumatike dhe industriale për automjete.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18.10.2007
Rrethi: Tepelenë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TEPELENE Rruga Ali Pasha, Tek Agjencia e Udhetimeve

Adresa:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr.7, Rruga e Kavajës, pranë ish Parkut të Autobuzave, Magazinë 1 Katëshe në Zonën Kadastrale 8250 14.

Telefoni:
+355672059968

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 603 030,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 401 593,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 103 627,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 7 798 301,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:11 977 036,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 7 395 504,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015