Skip to content

AS ENERGY Zotëruese e një konçesioni Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-11-07 12:05:08
JSON

NIPT: K81615504O
Administrator: Aleksandër Lala
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtim dhe shfrytëzim i veprave energjetike, prodhim energjie, import-eksport materiale të ndryshme etj.
Emërtime të tjera Tregtare: AS ENERGY
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 11.04.2008
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 267 279 000,00
Numri i pjesëve: 267 279
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
XHAFZOTAJ Fshati Xhafzotaj,Komuna Xhafzotaj.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -146 479,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 80 710,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -449 614,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -712 742,00