Skip to content

VLER-INVEST

JSON

NIPT: K81721022P
Administrator: Kimete Sali
Objekti i Veprimtarisë: Projektim, mbikëqyrje, Kolaudim, Konsulencë, shërbime & Vlerësim në fushën e ndërtimit. Në fushën e inxhinierisë mjedisore, të shfrytëzimit, mbarështimit të pyjeve, tregtimit dhe ndërtimit të parqeve me gjelbërim. Në fushën e tregtimit të mallrave të ndryshëm si në artikuj ndërtim, elektrik, mekanik, industrial e të karaktereve të ndryshëm
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20.05.2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.7.A - Shërbime të ekspertizës dhe/ose profesionale lidhur me pyje dhe/ose kullota
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr.6, Rruga Shefqet Musaraj, Pallati nr.52, Kati 7, Ap.nr.29, Mbrapa Universitetit Europian

Telefoni:
0682090955

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 7 351 646,83
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 481 846,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 788 548,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:15 311 666,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015