Skip to content

IMES -D 

JSON

NIPT: K82430006C
Administrator: Ibrahim Dragoshi
Objekti i Veprimtarisë: Supervizime, kolaudim, projektim, zbatime në fushën e ndërtimit. Ndërtime civile, industriale, turistike, bujqësorë me beton dhe metalike, rrugë automobilistike të kategorive të ndryshme, rikonstruksionin e tyre, ndërtim ura e vepra arti të ndryshme, ndërtim e rikonstruksione ujësjellësish dhe rritje kanalizimesh, ndërtim digash, punime hekurudhore, instalime elektrike, hidrosanitare etj, import eksport materiale ndërtimi, makineri ndërtimi, e pajisje të ndryshme të kësaj fushe, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: IMES -D
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23.12.2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesi Bashkiake Nr.9, Rruga Don Mark Dushi, Ndertese private Nr.9.

Telefoni:
692061961

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 891 020,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 505 872,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 794 784,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 2 085 911,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014