Skip to content

ALEN - CO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-03-06 15:47:11
JSON

NIPT: K83213401M
Administrator: Ludmilla Ngjeliu
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport ,tregti me shumice e pakice, mirmbajtje, montim, sherbime te paisjeve dhe produkteve qe perdoren ne fushen e: Ndertimit, bujqesise e industrise, konfeksioneve dhe tekstileve, hidrosanitareve, elektrike, elektronikes, survejimit dhe alarmeve, laboratorike, mjeksore, ne fushen e mobilimit per shkolla dhe universitete, spitale, zyra, salla konferencash, burgje, portet dhe aeroportet, kancelari, reagente, paisje lavanterie, detergjent pastrimi e dezifektimi, produkte ushqimore, paisje per industrine, paisje per ujesjellesa dhe automjete sebashku me pjeset e tyre te nderrimit. Tregtimin zhvillimin dhe mirmbajtjen e softwareve. Importi dhe tregtimi i lendeve pirroteknike dhe fishekzjarreve. Sherbime kateringu dhe kokteile. Organizim eventesh, komodim ne hotel. Ofrim i siguracioneve te ndryshme TPL, kasko etj. Tregtimin e kafes ne te gjitha format e saj.
Emërtime të tjera Tregtare: ALEN - CO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar
Viti i Themelimit: 24/07/2008
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Fier, Automjeti VOLKSWAGEN CADDY me Targë AA 603 SF, me Nr.Identifikimi WV1ZZZ2KZHX055329
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Zharez, Rruga Fier-Berat Km. 10, Godina Nr. 7, Hyrja Nr. 2, Kati i pare

Adresa:
Tirane, Njesia Bashkiake nr.7, Rruga Sami Frasheri, Pallati Delta 1, Shkalla 2, Kati 4, Apartamenti 11

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 12 595 551,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 6 305 370,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 507 432,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 3 209 936,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:255 278 300,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 145 468 850,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015