Skip to content

INFRATECH 

JSON

NIPT: K91628001D
Administrator: Filjana Veizaj
Objekti i Veprimtarisë: Studim, projektim, mbikëqyrje, kolaudim dhe konsulencë në ndërtime civile dhe ekonomike, në ndërtimet rrugore, në ndërtimet hekurudhore, në vepra arti, në ndërtime detare, hidraulike e hidroteknike, në vepra të veçanta e punime speciale, pjesëmarrje në tender publike dhe private të lidhura me objektin e shoqërisë, import-eksport, tregti me shumicë e pakicë të produkteve industriale, materialeve të ndërtimit, produkteve ushqimore etj. Vlerësime të pasurisë. Konsulencë juridike.
Emërtime të tjera Tregtare: STUDIM-PROJEKTIM-MBIKQYRJEKOLAUDIM- FILJANA VEIZAJ
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27.04.2009
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga Him Kolli, ZK 8390.

Telefoni:
2238941

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 11 272 156,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 049 760,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 874 223,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:25 465 026,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 6 277 092,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015