Skip to content

ENERGY PLUS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-11-06 14:33:02
JSON

NIPT: K91928002U
Administrator: Sokol Meqemeja
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtimi mbi lumin Luma në rrethin e Kukësit të hidrocentralit "Pobreg" operimi dhe transferimi i hidrocentralit tek Autoriteti Kontraktues, duke përfshirë financimin, ndërtimin, vënien në punë, prodhimin, furnizimin, transmetimin, shpërndarjen, eksportimin dhe shitjen e energjisë elektrike të përfituar.
Emërtime të tjera Tregtare: ENERGY PLUS
Forma ligjore: SH.P.K Koncesionare/PPP
Viti i Themelimit: 25.07.2009
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Konçesione dhe PPP: Po
Lloji i pronësisë: PPP - Partneritet Publik Privat
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: M - License ne aktivitetin e prodhimit te energjise elektrike
MC - License ne aktivitetin e Tregetimit te Energjise Elektrike
LM - License per Prodhimin e Energjise Elektrike
XII.5 - Leje mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga e Elbasanit, vila nr. 71

Adresa:
Kukës, Shtiqen, Uzina e Bakrit, Rexhepaj, komuna Shtiqen, Kukës

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 213 948 012,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 207 314 702,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 120 400 565,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 102 998 134,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 68 231 155,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 20 086 543,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 887 444,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -4 597 276,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 586 098,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 373 957,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:309 994 077,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:393 539 788,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:265 823 813,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:332 710 741,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:278 460 612,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 266 109 365,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 141 652 328,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 42 280 023,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 44 605 444,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 5 801 199,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala