Skip to content

FA & BI

JSON

NIPT: K92506203M
Administrator: Vasil Fani
Objekti i Veprimtarisë: Import-Eksport mallra te ndryshem industriale dhe ushqimore.Import-Eksport per sistemet e ngrohjes dhe sherbim per to.Transport mallrash dhe udhetaresh.Sherbimi i sinjalistikes rrugore.Sherbim dhe administrim i shesheve dhe parkimeve.Servis makinash.Linje prodhimi per perpunimin e lendes drusore
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 2009
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron:
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Nr. i anëtarëve të bordit: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Bradashesh KATUND I RI Fshati Katund i Ri, kapanoni ne autostraden Elbasan Metalurgji, perball karburantit Taci Oil

Telefoni:
0692068369

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 4 020 365,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 057 796,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 156 434,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 531 263,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:25 838 728,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 26 248 302,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015