Skip to content

AR & LO

JSON

NIPT: L01305031H
Administrator: Rezarta Zhukri
Objekti i Veprimtarisë: Agjensi Sigurimesh (per te gjitha llojet e sigurimeve), Turistike, Udhetimi per Transport Nderkombetar Udhetaresh Detar dhe Rrugor, Fluturime Ajrore Nderkombetare
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 1999
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron:
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Anëtarë Bordi: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Abdyl Frasheri, Pallati 3/3, Kati i Pare

Adresa Email:
info@udheto.com.al

Telefoni:
2257903

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 7 992 501,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 5 939 362,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 7 899 718,23
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 7 703 755,98
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:13 901 087,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 11 651 479,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015