Skip to content

ANGERBA

JSON

NIPT: L01322018T
Administrator: Nazmi Hafizi
Objekti i Veprimtarisë: Projektim dhe supervizion. Instalime hidrosanitare. Furnizim me ujë, kolektorë shkarkimi. ujësjellës kanalizime urbane rurale. Vepra ujitje-kullimi-impiante vaditëse-diga deri në 10 m-dampa. Vepra të trajtimit të ujit. Vepra hidroteknike, marrje uji, shkarkimi, kulla ekuilibri-porte-pontile. Ndërtim ura dhe vepra arti deri në 10m. Gërmime dheu dhe punime eventuale muraturë e beton arme. Prishje dhe punime në toke të gërmuar etj.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21.01.2010
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga Shefqet Musaraj, Pallati 14, Hyrja 18

Telefoni:
222413

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 6 260 489,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 428 483,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 943 021,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 124 491,60
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:13 877 178,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 2 801 499,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015