Skip to content

IMAGE & COMMUNICATIONS DEVELOPMENT

JSON

NIPT: L01511027P
Administrator: Igli Gjelishti
Objekti i Veprimtarisë: Realizim faqesh interneti. Realizime programesh kompjuterike për qëllime dhe funksione të ndryshme. Shitje domain-esh interneti dhe hoste-e për faqe interneti dhe shërbime të ndryshme online. Realizime posterash, kartëvizitash dhe materialeve të tjera promocionale. Realizim identiteti korporatash. Realizime spotesh televizive. Realizime fushatash publicitare.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 09.03.2010
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 9 600 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia bashkiake nr 2, rruga Themistokli Germenji, pallati nr 1, kati 2, ap 9

Telefoni:
692071707

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 17 017 799,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 4 457 361,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -224 006,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -245 653,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:6 418 693,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 13 511 722,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015