Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Igli Gjelishti
Rezultate gjithsej: 3

Mbi 1000000 Fitim 2015

IMAGE & COMMUNICATIONS DEVELOPMENT

L01511027P
(Dizenjim software. Analize, projektim i arkitektures se nje sistemi software; Zhvillim dhe mirembajtje sistemesh software. Programimi i sistemeve software, kodimi, instalimi, integrimi i te gjithe komponenteve,)

Tiranë 2325626 ALL

Rubicon

M02129014T
(Objekti kryesor i veprimtarise se Shoqerise do te perfshije, por pa u kufizuar ne, emetimin e parase elektronike, kembimin valutor,ofrimin e sherbimit te pagesave, sherbimet keshilluese, ndermjetese dhe sherbim)

Tiranë ALL

SEVEN RENTALS

M12304029R
(Ofrime sherbimesh logjistike.)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni