Skip to content

NOVATECH STUDIO

JSON

NIPT: L01717030C
Administrator: Emil Nova
Objekti i Veprimtarisë: Projektim, supervizion, kolaudim ndërtime të të gjitha llojeve. Punime topografike dhe Vlerësim të pasurive të paluajtshme etj. Konsulencë për certifikimin me standard ISO si dhe ilustrime grafike të të gjitha llojeve. Produksion filmash me metrazh të shkurtër.
Emërtime të tjera Tregtare: NOVATECH STUDIO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 06.05.2010
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia bashkiake nr 8, rruga Shenasi Dishnica, nr pasurie 10/221+1-18, zona kadastrale 8370, hyrja 1, ap 18

Telefoni:
682065950

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 747 864,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 095 663,00