Skip to content

CLIMACASA SHPK

JSON

NIPT: L07805502F
Administrator: Bashkim Delija
Objekti i Veprimtarisë: Në fushën e projektimit të sistemeve të ngrohje- ftohjes - hidraulike -panele diellore për ujë sanitar dhe për sistemet e integruara, panele fotovoltaike, kamera sigurie si dhe në fushën import eksport të këtyre pajisjeve. Instalime dhe riparim -mirëmbajtje të sistemeve ngrohje-ftohje, hidraulike, ujësjellës-kanalizime, hotelerie, elektrike, kamera sigurie, sisteme antizjarri, ashensor, punime ndërtimore të ndryshme. Në fushën e aktivitetit tregtar me shumicë dhe pakicë, import-eksport i artikujve të ndryshëm industrial, pajisje hotelerie, kamera sigurie, materialeve elektrike, materialeve hidraulike, materialeve për ujësjellës-kanalizime, materialeve për sisteme antizjarri, materialeve ndërtimore, hidrosanitare, pajisjeve elektro - shtëpiake, ashensorë, pompa uji të ndryshme dhe materialeve hidroizoluese, si dhe të aksesorëve të tyre. Në fushën e tregtimit të automjeteve të përdorura dhe të reja si dhe të pjesëve të tyre të këmbimit, si dhe çdo aktivitet tjetër të lejuar me ligj.
Emërtime të tjera Tregtare: CLIMACASA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02.04.2010
Rrethi: Lezhë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 16 950 000,00
Numri i pjesëve: 339
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Lezhë Automjet tip Fiat Doblo, TR 1276 U
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lezhë Lagjja Beslidhja, Rruga Shtraus,Pallat i ndertuar nga Shoqeria"JUNIK", Kati 1, Njësia Nr.10

Adresa:
Shkodër Bulevardi Zogu i Pare, perballe pallatit 5 katësh me ure Tiranë, Rruga e Kavajës, ekspozite prane Ures Teknologjikut.

Telefoni:
682098979

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 4 358 371,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 649 903,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 3 320 418,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 260 600,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:65 982 887,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 55 215 026,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015