Skip to content

NORD - COMAT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: L08501501Q
Administrator: Agostin Dodaj
Objekti i Veprimtarisë: Ne fushën e analizave laboratorike dhe interpretimin e tyre si vijon: Beton të freskët, të ngurtësuar në laborator dhe objekt si dhe recepturat e prodhimit. Çimento llaqe, kolle, gëlqere si dhe të gjithë lidhësve të tjerë që përdoren në ndërtim. Blloqe, pllaka, bordura betoni, tulla të ndryshme. Pllaka guri natyror. Analiza fizikomekanike dhe kimike të agregateve të ndryshëm. Analiza të plota të asfalto betoneve dhe nënshtresa të rrugëve, aeroporte si dhe formulat e përzierjes se tyre. Analizave të bitumit, gjeoteknike, dhera, shkëmbinj. Analiza kimike të gurit natyror, mermerit, ujit teknologjik. Analiza të mineralit të Kromit, Bakrit dhe metaleve të çmuara. Analiza të bimëve medicinale dhe esencave të tyre. Analiza sipas ICS. Standardizim, mjedis, siguri. Inxhinieri e prodhimit. Transporte automobilistike hekurudhore. Teknologji kimike. Industri e qelqit dhe qeramikës, bojërave, ngjyruesve, aditivëve. Çertifikim produktesh, linjave, kompanish(komformitetet). Gjeologji, Hi drologji. Standarde të tjera që lidhen me cilësisë. Studim, Vlerësim gjeologo inxhinierik i truallit për ndërtime civile-ekonomike deri në 5 dhe mbi 5 kt dhe projektimi i tyre 2. Studim vlerësim gjeologo inxhinierik i truallit për objekte të mëdha H/C për aeroporte, bazamente me ngarkesa të mëdha dhe projektimi i tyre. Mbikëqyrje dhe kualidim punimesh për të gjitha llojet e kategorive të ndërtimit. Ndërtime civile, Industriale. Projektimi, zbatimi dhe supervizion i tyre të te gjitha kategorive. Tregtim i materialeve të ndryshme dhe pajisjeve laboratorike, si dhe çdo gjë tjetër që është e lejuar me ligje.
Emërtime të tjera Tregtare: NORD - COMAT NORD CONSTRUCTION MATERIALS LABARATORY
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 14.10.2010
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Dajt LINZE Lagjia Qesarake, Pallati i firmes Dodaj, kati 1

Telefoni:
682020102

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 553 313,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 655 262,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 6 559 951,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 5 544 429,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 329 322,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:33 658 032,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:17 422 771,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 16 440 622,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016