Skip to content

KREATX

JSON

NIPT: L12121023B
Administrator: Enor Nakuçi
Objekti i Veprimtarisë: Zhvillimi dhe shitja e programeve kompjuterike për përdorim në fusha të ndryshme. Ofrimi i shërbimeve të ndryshme informatikë në fushën e teknologjisë së informacionit. Konsulenca në lidhje me aplikimin e teknologjisë së informacionit në fusha të ndryshme. Importimi dhe shitja e hardware-ve për përdorim në fushën e teknologjisë së informacionit.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20.09.2011
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 6 000,00
Numri i pjesëve: 60
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Tiranë Tiranë Njësia Bashkiake nr.5, Rruga Ibrahim Rugova, pallati nr.26, shkalla 1, kati 5, apartamenti 4, zona kadastrale 8270, nr.pasurise 4/452+1-4, vol 70, fq.8

Telefoni:
0672288014

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 16 106 373,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 441 666,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 65 235,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 426 120,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:77 983 976,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 19 776 324,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015