Skip to content

RESULI - ER
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-20 10:03:14
JSON

NIPT: L12510413V
Administrator: Eduart Resuli
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumicë e pakicë i naftës, gazit dhe nënprodukteve të tyre, gazit të lëngshëm, vajrave lubrifikante dhe artikuj të ndryshëm. Importi dhe eksporti i naftës, gazit dhe nënprodukteve të tyre, benzine, gazoil, solar, bitum, mazut, vajra lubrifikante etj. Tregtimin me shumicë dhe pakicë të mallrave të ndryshëm të import- eksport, brenda dhe jashtë vendit duke përfshire mallra ushqimore, industriale, lende ndërtimi, pajisje elektro - shtëpiake, pjese këmbimi etj, duke ushtruar kështu aktivitet në fushën e tregtisë se brendshme dhe ta jashtme. Shërbime hotelerie dhe turizmi, ndërtime të objekteve të ndryshme. Ndërtim të impianteve 2 të naftës e gazit dhe nënprodukteve të tyre. Shërbime metrologjike.
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 10.12.2000
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 325 485 000,00
Numri i pjesëve: 10 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Nr. i anëtarëve të bordit: Roland Resuli, Samir Resuli, Shpëtim Resuli
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Fier Fier FIER Cisterne me targe ABR 888. Fier Fier FIER Cistern me targe FR 2279D Fier Qender Fier Daullas Cisterne me targe 4338 C. Fier Fier FIER Qender Fier, Autoçisternë me Targe AA 470 MI. Fier Qender Fier Daullas koke terheqese me targe AA 880 HN. Fier Qender Fier Daullas autocisterne me targe FR 0058 D. Fier Qender Fier Daullas Autocisterne me targe AA 522 DR
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VIII.1.A - Tregëtimi me shumicë i naftës, gazit, nënprodukteve përfshirë ato bio si dhe lëndët djegëse
III.1 - Për ndikimin në mjedis
III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Qender Fier Daullas Lagjja Mbrostar Ferko, rruga "Baltës" banesa nr-53, zone kadastrale nr-3980 numer pasurie nr- 62/24.

Adresa Email:
info@resulioil,com

Telefoni:
355692033659

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 21 096 845,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 23 745 886,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 33 617 661,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 148 586 491,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 84 891 623,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:503 180 689,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:567 618 832,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 747 498 991,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016