Skip to content

ALBIENE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: L13329201I
Administrator: Gerardo Tatzati
Objekti i Veprimtarisë: Eksport-import. Linja prodhimi pajisje, ngrohje, montime, sistemime, ftohje. Shërbim transporti mallrash dhe udhëtarësh. Montim sinjalistike rrugore. Administrim parkimi. Importim dhe tregtim të produkteve të lendes drusore biomase për djegie.
Emërtime të tjera Tregtare: ALBIENE
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 26.09.2011
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 250 000,00
Numri i pjesëve: 250
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
ELBASAN Lagjja Sul Papri, rruga 25 Nentori.

Telefoni:
694095936

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 39 076,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 107 215,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 830 108,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 360 809,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 425 296,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:7 322 476,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:12 176 568,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 11 160 000,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016