Skip to content

NRG
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: L13426006B
Administrator: Marco Genicco
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime dezinfektimi, dezinfektimi, Deratizim dhe trajtimi me gaz dezinfektues për produktet në gjendje ruajtje si grurë, misër, oriz, kafe. Dhënien me qira të pajisjeve për shërbimin e dezinfektimit, dezinfektimit, deratizimin, pastrimit dhe higjienizimit. Prodhimin he shitjen me shumice e pakice të produkteve dhe pajisjeve të pastrimit, higjienizimit të ambienteve të banimit, publike dhe industriale. Prodhimin dhe shitjen me shumice dhe pakice të produkteve dhe pajisjeve të pastrimit dhe higjienizimit personal. Prodhimin dhe shitjen me shumice e pakice të produkteve dhe pajisjeve për dezinfektimin, dezinfektimin, deratizimin. Importeksport, tregtim me shumice dhe pakice i pajisjeve dhe produkteve për dezinfektim, dezinfektim, deratizim dhe gaz dezinfektues, produkteve dhe pajisjeve mbrojtëse se bimëve, produkteve dhe pajisjeve të pastrimit dhe higjienizimit. Agjent dhe shpërndarës për shitjen me shumice e pakice të produkteve dhe pajisjeve të firmave të huaja, për dezinfektimin, dezinfektimin, deratizimin, të pastrimit, higjienizimit të ambienteve të banimit, publike dhe industriale, të pastrimit dhe higjienizimit perona. Organizimin e kurseve teknike dhe konsulence në lidhje me higjene ambiental dhe higjene dhe mirëqenien e 2 njerëzve. Shërbim i kontrollit kundër gjarpërinjve dhe zogjve. Shërbime konsulence në përgatitjen e programeve të sigurisë ushqimore :HACCP dhe programeve të kontrollit të cilësisë ISO.
Emërtime të tjera Tregtare: COLKIM NRG
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 12.10.2011
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 800 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Farke SELITE Rruga Eduard Mano, Pallati 10

Adresa:
Vlore Vlore VLORE Lagjia 29 Nentori, Rruga At Kristo Negovani, Pallati 1108

Telefoni:
696062204

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 3 278 898,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 28 970 709,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 14 398 392,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 3 150 368,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 174 892,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:30 315 616,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:80 873 546,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 33 902 820,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016