Skip to content

ALESJO

JSON

NIPT: L37311801K
Administrator: Ysni Marishta
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtime objektesh të ndryshme social kulturore, industriale, rrugore, impiante teknologjike termike dhe kondicionimi, elektrike dhe elektronike. Ndërtim minierash, nxjerrje minerali dhe import-eksport i tyre. Ndërtim hidrocentralesh, prodhim dhe shpërndarje të energjisë elektrike nga 20 deri 50 megavat. përdorimi i lëndëve plasëse. Projektim, drejtim, zbatim, supervizion e kolaudim të punimeve në fusha të ndryshme. Tregtim të karburante dhe vajrave lubrifikante Import-eksport shitje me shumicë e pakicë i mallrave industriale si elektro - shtëpiake, produkte të ndryshëm edhe ushqimore, elektrike dhe elektronike, aksesorë të ndryshëm etj.
Emërtime të tjera Tregtare: ALESJO SH.P.K
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.11.2013
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia bashkiake nr.7, Rruga Vllazen Manastirlliu, Pallati 11, Shkalla 2, Apartamenti 5

Telefoni:
0684995934

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 3 158 114,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 206 348,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -139 890,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:32 539 314,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 28 055 458,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015