Skip to content

Naim Hysi 

JSON

NIPT: L41726016Q
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Shtypshkrime dhe tregtim i artikujve sportiv, librave artistike dhe shkollore. Prodhim dhe tregtim mobiliesh dhe pajisje zyrash. Tregti me pakicë i artikujve ushqimore, kozmetike, detergjente pesticide, vegla pune, kancelari, kuzhinë, materiale hidrosanitare. Materiale pastrimi dhe shërbime higjeno-shëndetësore: dezinfektimi, deratizimi, dezinsektim. Pastrim e mirëmbajtje ambienti. Shërbime hotelerie, lavanterie. Materiale dhe punime elektrike, hidraulike, ndërtimi, konstruksione metalike dhe druri. Tregtim lulesh dhe pemësh dekorative, shërbim dekorimi, gjelbërimi. Tregtim i pjesëve për automjete dhe shërbim servisi. Prodhim dhe tregtim i produkteve të tekstileve dhe konfeksione të ndryshme. Tregtim dhe mirëmbajtje kompjuterësh. Shfrytëzim i lëndëve drusore e transport. Transport për vetë dhe të trete, për mallra dhe pasagjere.
Emërtime të tjera Tregtare: SELINA
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 26.05.2014
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr.7, Rruga e Kavajës, pallati 136, shk.1, Bodrum, perballe Ambulances nr.9, Automjet tip Ford Focus me targë AA 904 HP

Adresa Email:
naim_hysi@hotmail.com

Telefoni:
0674813939, 0674813939

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014