Skip to content

MET-ENGENEERING Zotëruese e një konçesioni Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-03-06 15:47:11
JSON

NIPT: L52025007R
Administrator: Gazmend Metohu
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari në fushën e ndërtimit të përgjithshëm.Veprimtari në fushën e projektimit dhe zbatimit .Veprimtari në fushën e ujësjellës -kanalizime.Veprimtari në fushën e prodhimit të veprave te artit, skulptura, piktura skica, grafike, mozaike .Veprimtari në fushën e tregtimit të materialeve të ndërtimit si dhe të veprave të artit brenda dhe jashtë territorrit të Republikës së Shqipërisë .Veprimtari në fushën e prodhimit të drurit, prodhim mobilje, prodhimit të hekurit, prodhime plastike, prodhim dyer, dritare dhe materiale të tjera .Import dhe eksport i lëndëve të para dhe i mallrave industrialë.
Emërtime të tjera Tregtare: MET-ENGENEERING
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar
Viti i Themelimit: 18.08.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Unaza e Re, Godinë banimi dhe shërbimi, njësia II 04

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare