Skip to content

DiaVita
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-11-07 12:05:08
JSON

NIPT: L52305009L
Administrator: Oto Kamberi
Objekti i Veprimtarisë: Zbatimi i Kontratës së Koncesionit/Partneritetit Publik Privat "Për Shërbimin e Hemodializes pranë spitaleve rajonale në Shkodër, Lezhe, Korçe, Vlore dhe Elbasan". Shoqëria e zhvillon aktivitetin në përputhje me legjislacionin shqiptar në fuqi dhe me statutin e saj, në territorin e Republikës së Shqipërisë dhe jashtë saj. Shoqëria mund të krijoje filiale brenda dhe jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë, në përputhje edhe me legjislacionin e vendit përkatës.
Emërtime të tjera Tregtare: DiaVita
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV(Subjekt për Qëllime të Vecanta)
Viti i Themelimit: 15.10.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Konçesione dhe PPP: Po
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
KASHAR Autostrada Tirane-Durres, km.8, rruga "Paralele", ndertese private, Kashar, Tirane, me certifikate pronesie nr. 748174, Zona kadastrale nr.2105, me numer pasurie 1166/26-1, Vol.22, faqe 103

Adresa:
Elbasan Elbasan ELBASAN Spitali Rajonal Elbasan, godina e Pediatrise kati 5, Lagjja Haxhijas Shkoder Shkoder SHKODER Rruga Kole Heqimi 11, brenda ambienteve te Spitalit Rajonal Shkoder, kati i trete Lezhe Lezhe LEZHE Rruga e Spitalit Lezhe 4501, Spitali Rajonal Lezhe, Kati II (Dytë) Vlore Vlore VLORE Rruga Mitaq Sallata, brenda ambienteve te Spitalit Rajonal Vlore, kati i pare Korce Korçe KORCE Spitali Rajonal Korçe, Blv Fan Noli, nr 98.

Telefoni:
682006644

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare


Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 60 257 231,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -53 242,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:147 745 164,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016