Skip to content

Artur Goga
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61306083A
Administrator: Artur Goga
Objekti i Veprimtarisë: Shitës artikuj të ndryshëm, kancelari, shtypshkrime, materiale pastrimi, dezinfektimi, materiale të buta, elektrike, hidraulike, materiale didaktike, pajisje laboratori, makinash, etj. Shërbime dhe riparime të ndryshme. Pjesë këmbimi, riparime dhe materiale ndërtimi. Tregti të automjeteve
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 06.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr. 5, Rruga" Margarita Tutulani", pallat Nr.6, shkalla nr.1, apartamenti nr.1, kati I-rë.

Telefoni:
0684194329

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019