Skip to content

Erlind Asllani
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61612033E
Administrator: Erlind Asllani
Objekti i Veprimtarisë: Organizim eventesh, tregtim me pakicë dhe shumicë te gomave të reja, bateri, produkteve industriale dhe ushqimore. Prodhim, tregtim, montim, eksport reklamash, materiale elektrike, hidraulike dhe mekanike. Tregtim makinash për përdorura dhe pjesë këmbimi. Tregti libri, kancelari, materiale pastrimi. Prodhim, punime, tregtim duralumini, punime druri dhe plastike, punime etalbond, fasada xhami etj. Tregtim, import-eksport të pijeve alkoolike, mallrave ushqimore. Shërbime portuale, riparime, mirëmbajtje te mjeteve portuale. Lyerje të të gjitha llojeve. Shërbime portare, ndërkombëtare, shitje biletash trageti, avioni dhe autobusi. Shërbime automjetesh karrotrec. Furnizim me ujë si dhe pastrim i mbeturinave në zonat portuale dhe te mjeteve detare. Dekor, ndriçim dhe sinjalizim urban. Prodhim bujqësor, blegtoral dhe rritje kafshësh. Pastrim dhe mirëmbajtje pyjesh, kullotash, mbjellje pemësh, dru frutore, pemë dekorative, pemë të ndryshme pyjore. Ndërtim dhe rikonstruksione të ndryshme. Shërbime funerali dhe mirëmbajtje të varrezave publike dhe atyre të dëshmorëve. Shërbim i shpejte ushqimor, fast-food. Transport mallrash dhe udhëtarësh.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 12.04.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë:
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Kashar Fushe Mëzez, rruga Agon, godina nr 6

Telefoni:
0685275015

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019