Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Subjekti eshte peson fizik
Rezultate gjithsej: 2

Erlind Asllani

L61612033E
(Organizim eventesh, tregtim me pakice dhe shumice te gomave te reja, bateri, produkteve industriale dhe ushqimore. Prodhim, tregtim, montim, eksport reklamash, materiale elektrike, hidraulike dhe mekanike. Treg)

Tiranë ALL

Shkëlqim Kurti

L67109401T
(Organizim eventesh, tregtim me pakicë dhe shumicë të gomave të reja, bateri, produkteve industriale dhe ushqimore. Prodhim dhe tregtim të veshjeve popullore si dhe atyre artistike. Prodhim, tregtim, montim)

Dibër ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni