Skip to content

"IR" sh.p.k
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L62107028A
Administrator: Fisnik Bushati
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari imobiliare, veprimtari në fushën e ndërtimit, ndërtim, shitje, blerje pasurish të paluajtshme, makinerish, projektim, prodhim, investime të ndryshme; Import-eksport, tregtimi me shumicë e pakicë i artikujve dhe produkteve të ndryshme, të tilla si por pa u kufizuar në: produkte dhe artikuj industriale, ndërtimore, makineri-pajisje; shoqëria mund të kryejë çfarëdo veprimtarie tjetër që lejohet nga legjisLaçioni në fuqi i Republikës së Shqipërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: "IR" sh.p.k
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 06.09.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Blv. "Dëshmorët e Kombit", Kullat Binjake, Kulla Nr. 2, Kati 5

Telefoni:
689022142

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare