Skip to content

L.T.E CONSTRUCTION sh.p.k
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-01-29 16:11:17
JSON

NIPT: L78006801F
Administrator: Artur Caushaj
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet ne fushen e projektimeve, zbatimit te veprave te ndertmit dhe rikonstruksioneve, sipermarrje te ndryshme private dhe shteterore, investitor privat ne fushen e ndertmit te objekteve te ndryshme civile private dhe shteterore, socialkulturore, ndertim rruge, autostrada, mbikalime, hekurudha, tramvai, metro,etj.
Emërtime të tjera Tregtare: L.T.E CONSTRUCTION sh.p.k
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 29.05.2017
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier Ballsh BALLSH Bulevardi Rrapo Hekali, lagjja 5- Shkurti, prane Zyre se Punes, kati i pare, zona Kadastrale 1079, Ballsh-Mallakaster.

Telefoni:
692093555

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare