Skip to content

RIVIERA

JSON

NIPT: J66903244D
Administrator: Dritan Çelaj
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtim civile në fushën publike dhe private, në infrastrukturë (rruge, sisteme drenazhi, vepra arti, sisteme ujësjellës - kanalizime, porte aeroporte etj.). Implementimi i projekteve energjetike (nënstacione, linja transmetimi, hidrocentrale etj.), real Estate (apartamente, Qendra tregtare etj.), zhvillimi i turizmit (hotele, fshatra turistik). Investime, prodhime material ndërtimi etj. Shoqëria kryen çdo lloj aktiviteti që bën pjesë në objektin e saj, që lidhet me të dhe e mbështet atë. Shoqëria zbaton të gjitha ligjet dhe aktet nënligjore të duhura. Ajo zbaton standardet me të larta të etikes. Veprimtari i medias së shkruar, krijim dhe publikim gazete etj. Sisteme sigurie, sinjalistike rrugore dhe mirëmbajtje të infrastrukturës rrugore dhe të veprave të ndërtimit.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03.07.1995
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: III.1 - Për ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë THEMISTOKLI GERMENJI NR.3/2

Adresa:
Leskovik Sistemim asfaltim rruga Tre Urat Leskovik, Zona Kadastrale 2430 Korçë Leskovik Leskovik Sistemim asfaltim rruge Leskovik-Çarshove, tek Tre Urat

Telefoni:
234568

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 5 979 507,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 395 819,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -7 364 325,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 40 394,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:682 015 241,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 282 997 661,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015