Skip to content

O.E.S DISTRIMED
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: K31520054N
Administrator: Orjada Jaho, Ermal Rizaj
Objekti i Veprimtarisë: Import-Eksport të pajisjeve dhe materialeve me përdorim mjekësor, farmaceutike, laboratorike, spitalore, të ndryshme, shitja e tyre me shumicë e pakicë, mirëmbajtja dhe servisi i tyre. Hapje depo farmaceutike, farmaci, klinika mjekësore, laboratorë analizash, spitale, etj. Tregtim të artikujve të ndryshëm industrial, ushqimor, materiale për përdorim mjekësor, në fushën e shëndetësisë, administrim dhe menaxhim pallatesh, agjensi turistike, real-estate, me shumicë e pakicë.
Emërtime të tjera Tregtare: O.E.S DISTRIMED
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 13.03.2003
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 340 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull/Femër
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane Tirane TIRANE TR 1378 N
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Bulevardi Bajram Curri, pallati "Kastrati

Adresa Email:
info@oesdistrimed.com

Telefoni:
0422 70660

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 101 713 389,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 92 618 617,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 62 564 526,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 55 534 354,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 58 420 127,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:480 437 099,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:458 621 545,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 346 324 968,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016