Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Orjada Jaho
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

O.E.S DISTRIMED (Ish O.E.S)

K31520054N
(Import-eksport, tregtim te pajisjeve dhe materialeve me perdorim mjeksesor, laboratorik, parafamaceutik, farmaceutik, implante mjekesore aktive dhe jo aktive, kite reagente dhe materiale konsumi mjekesor dhe la)

Tiranë 92618617 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni