Skip to content

Arlis - Ndertim

JSON

NIPT: K82116012N
Administrator: Armand Lilo
Objekti i Veprimtarisë: Zbatim, projektim të ndërtimeve civile, ekonomike, punime dheu, sistemim tarracime, prodhime elementesh të parafabrikuara, betoni e beton arme, ndërtime civile e turistike, rrugësh, vepra arti, hekurudha e kanalizime, punime karpentierie, investime në sektorin e energjetikës, etj.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16.09.2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 22 198 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë, Kamion vetshkarkues me targë AA 452 HT Mercedes Benz 26-44 Kg Tiranë, Kamion vetshkarkues me targë AA 690 GT Mercedes Benz
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Bulevardi Zhan D`Ark, prane Ministrise se Jashtme, pallati Luxor

Adresa:
KASHAR Lagjja Mëzez Koder, Rruga Pavaresia, Shesh ne ndertim, Zona Kadastrale 2679, Nr 2 Pasurie 50/22 KASHAR, Shesh ndertimi ne Rrugen "Sander Prosi",me Nr.Pasurie 306/104 dhe 306/67 ne Zonen Kadastrale nr.3866. Tiranë, Njesia Bashkiake Nr. 1, Shesh Ndertimi ne Rrugen Ali Demi, Ish - Markata e vjeter ne Zonen Kadastrale 8180

Telefoni:
692041444

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 267 964 411,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 13 004 066,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 64 960 783,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 9 327 225,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 587 834 448,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 277 289 537,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015