Skip to content

51N4E

JSON

NIPT: K82409002D
Administrator: Johan Anrys
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet në fushën e arkitekturës, ndërtime urbane, projekte si brenda dhe jashtë vendit. Konsulencë, dhënie të këshillave ndërtimore për ndërtuesit, vizatim dhe hartim/Dizajn të planeve të ndërtesave, mbikëqyrje të punimeve ndërtimore. Kryerje e studimeve dhe planifikimeve dhe arkitekturën e peizazheve, projekte për kopshte dhe parqe etj.
Emërtime të tjera Tregtare: 51N4E
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 10.03.2005
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron:
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: 51N4E ltd
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr. 8, Rruga Thanas Ziko, Ndertese ne Zonen Kadastrale 8370, Pasuria Nr 8/329

Telefoni:
2237199

Faqja Web:
www.51n4e.com

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 15 269 455,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 870 854,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 197 397,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 842 039,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:59 602 414,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 12 320 676,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015