Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:51N4E (shoqeria meme e huaj)
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

51N4E

K82409002D
(Aktivitet në fushën e arkitekturës, ndërtime urbane, projekte si brenda dhe jashtë vendit. Konsulencë, dhënie të këshillave ndërtimore për ndërtuesit, vizatim dhe hartim/Dizajn të planeve të ndër)

Tiranë 15269455 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni