Skip to content

PAJTONI

JSON

NIPT: K91314024I
Administrator: Armando Pajtoni
Objekti i Veprimtarisë: Përpunim dhe tregtim me shumicë dhe pakicë si dhe importin e eksportin e materialeve inerte. Prodhim dhe Tregtim të artikujve bujqësor, blegtoral etj. Tregtimin e artikujve të ndryshëm të të gjitha llojeve me shumicë e pakicë, artikuj të ndryshëm ushqimor, pajisje elektro-shtëpiake, elektrike, hidrosanitare, prodhime qeramike, konfeksione te ndryshme etj. Si dhe aktivitete në fushën e ndërtimit. dhënie me qira
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 2009
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 71 600 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kashar Mëzez Lagjja Fushe Mezes, Autostrada Tiranë Durrës, Km.1, Qendra Pajtoni Bussines Center, Kati 5, Z. K 2679, N. P 66/47. Rr industriale dytesore midis Wolksvagen dhe Tregut Agro Tregtar

Adresa:
Tiranë, Njesia Bashkiake nr.5, Rruga Robert Shwarc, Ndertese me funkion banimi e sherbimi, Kulla nr.1, Zona Kadastrale nr.8260, Nr Pasurie 6/661 Tiranë, Kamion tip Iveco Magirus TR 1923 S Durrës Sukth HAMALLAJ Lagjja Hamallaj, Kompleksi New Born, Zona Kadastrale nr.1925, Nr Pasurie 1/8, 1/9, 2/19, 2/21, 2/22, 20/4, 20/3, 21/35 Tiranë

Telefoni:
0684089920

Faqja Web:
www.pajtoni.al

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 147 745 792,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 28 800 447,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 25 472 837,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 21 526 844,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 373 275 547,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 429 259 206,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015