Skip to content

Trans Adriatic Pipeline AG Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-11-02 13:00:00
JSON

NIPT: K92402023O
Administrator: Shkëlqim Bozgo
Objekti i Veprimtarisë: Te veproje ne perputhje me objektivat e Shoqerise te cilat jane:te planifikoje, te zhvilloje dhe te zoteroje pronesine ligjore te nje linje tubacioni gazi si dhe te çdo pajisje te perfshire. Dega mund te angazhohet ne çdo aktivitet tregtar, financiar ose aktivitete te tjera te cilat jane ne perputhje me objektivat e Shoqerise.
Emërtime të tjera Tregtare: Trans Adriatic Pipeline AG Albania
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 02.12.2009
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Papa Gjon Pali II, ABA Business Centre

Adresa:
Berat Çorovode COROVODE Lagjja Çlirimi, Ndertese me Nr.Pasurie 5/3 ÇO-H-5, ZK.1420 Korce Korçe KORCE Bulevardi Fan Noli, Godina Nr.4, Kati II Fier Fier FIER Rruga Kongresi i Permetit, Ndertese me Nr.Pasurie 6/15, ZK.8532 Berat Berat BERAT Rruga 10 Korriku, prona me nr 1/89, zona kadastrale 8503, vellimi 14, faqe 214

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 141 284 451,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 21 446 330,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 15 323 027,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 791 788,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -31 686 877,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: -37 196 992,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: -47 763 624,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: -3 284 911,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:173 548 970,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:269 627 798,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 168 553 852,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016