Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Trans Adriatic Pipeline AG
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

Trans Adriatic Pipeline AG Albania

K92402023O
(Te veproje ne perputhje me objektivat e Shoqerise te cilat jane:te planifikoje, te zhvilloje dhe te zoteroje pronesine ligjore te nje linje tubacioni gazi si dhe te çdo pajisje te perfshire. Dega mund te angaz)

Tiranë 21446330 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni