Skip to content

DEUTSCHCOLOR
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-09-07 11:16:21
JSON

NIPT: L21326504J
Administrator: Luan Muça
Objekti i Veprimtarisë: Import, eksport, tregtim llaçrash, përgatitje tullash, pajisje hidrosanitare, inerte, prodhime llaçrash të gatshme, të thatë, të parapërgatitura për ndërtim dhe rrugë, në thasë dhe rifuxho, me bazë çimento, allçie, bitumi, koll, llaç, fino, bojak, stuko, bojra sintetike e natyrale me bazë pigmentesh hekuri dhe atyre organike, prodhime me bazë silikatesh dhe përgatitje tullash, inerte të granulomentrisë, punime të ndryshme të të gjitha këtyre materialeve, import, eksport i të gjitha këtyre.
Emërtime të tjera Tregtare: DEUTSCHCOLOR Ihre professionelle Wahl!
Forma ligjore: Shoqëri aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 17.01.2012
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 60 800 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Erion Hoxha, Alma Grabocka, Dorian Osmanaj
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë, Automjeti me targë TR 9182 N
Durrës, Automjeti me targë AA 948 HF
Durrës, Automjet tip Mercedes Benz me targë AA 049 JV
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.1.C - Leje Mjedisi e tipit A
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Autostrada Tiranë - Durrës, Km 30, godina DELTA, Nr. Pasurise 1/485, Zona Kadastrale 8515.

Adresa:
1) Tiranë, Rruga "Labinoti", Nr.1 (Përballë 7- Xhuxhave)
2) Tiranë, Rruga Arif Hasko, Sauk, Njësia Bashkiake Nr. 2, Godinë 3 katëshe, Kati i parë
3) Vlorë, Lagjja 11, Rruga Muço Aliu, Godinë 1 katëshe, Zona Kadastrale 8605, Nr. Pasurie 11/94/1
4) Durrës, Lagjja 17, Rruga Zef Kaçulini, Zona Kadastrale 8513, Godinë me Nr. Pasurie 2/707, Kati I re
5) Durrës, Rruga Deshmorët, Lagjja 11, Ndërtesë 1 kat, Nr. Pasurie 1/569, Zona Kadastrale 8514
6) Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.2, Rruga e Qelqit, Pallati 54, Kati i parë, Kombinat
7) Fier, Lushnje, Lagjja Xhevdet Nepravishta, Bulevardi Kongresi, Godina nr. 1
8) Vlorë, Sarandë, Lagjja 2, Rruga Mbretëresha Geraldinë, Pallati Vëllezërit Myrtaj shpk, Kati i parë
9) Tiranë, Kashar, YZBERISH, Rruga Aleksandri i Madh, pallati i ndërtuar nga "2 Art Konstruksion", Komuna Kashar
10) Durrës, Maminas, VLASHAJ, Ndërtimi i fabrikës së Deutschcolor, Autostrada Tiranë-Durrës, Zona Kadastrale 3796
11) Fier, Lagjja 11 Janari, Rruga Ramiz Arianitasi, Kati i parë
12) Korçë, Lagjja 16, Rruga 28 Nëntori, Godina Nr.1
13) Tiranë, Rruga Xhanfize Keko, Kompleksi Xhura, Godinë 1 katëshe, 4B, Zona Kadastrale 8130, Nr. Pasurie 5/205
14) Korçë, Bulgarec, Zona kadastrale 1310, Nr. pasurisë 122/39, Vol.11, Faqe 125, Nr. Indeksi Harte K34-126
15) Elbasan, Brigada 17 Sulmuese, Rruga Thoma Kaleshi, Pallat 5 Katësh, Kati i parë, Zona Kadastrale 8522, Nr.Pasurie 4/371 N-N2
16) Tiranë, Kamëz, Rruga Bulevardi Blu, Lagjja 2, Nr.205
17) Tiranë, Rruga e Barrikadave, Nr. 186, Kati i parë, me numër pasurie 4430

Adresa Email:
info@deutschcolor.de

Telefoni:
0689089502

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 05.09.2019
Akti i themelimit
Vendimi per zmadhimin e kapitalit 28.01.2011
Kontrate shit-blerje kuotash 03.02.2014
Vendimi per shnderrimin ne shoqeri anonime 19.05.2014
Vendimi i asamblese se aksionereve per zmadhimin e kapitalit 20.07.2016
Kontrate dhurimi kuotash 02.10.2017
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2012
Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 22 027 312,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 17 178 978,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 11 481 026,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 12 546 708,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 8 074 635,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 8 313 617,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 3 638 482,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:730 731 552,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:581 739 878,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:421 356 007,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:418 223 632,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 245 481 936,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 169 850 174,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 64 276 259,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : A.Lala