Skip to content

R&S FARMA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-09-07 11:16:21
JSON

NIPT: L41702003D
Administrator: Nexhat Sheqi, Merita Sheqi
Objekti i Veprimtarisë: Tregti të barnave dhe mallrave farmaceutike, import-eksport i tyre. Tregti mallra kozmetike, të kujdesit shëndetësor, mallra të ndryshëm të fushës së shëndetësisë, etj. Kryerja e aktiviteteve ndihmëse për realizimin e qëllimit të aktivitetit kryesor.
Emërtime të tjera Tregtare: R&S FARMA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28.04.2014
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 30 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull/Femër
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: 1) Tiranë, Autoveture Smart, me targë AA 800 FV
2) Tiranë, Motoçikletë 50cc, me targë Cad 686
3) Tiranë, Volkswagen UP, me targë AA 517 KD
4) Tiranë, Motoçikletë 125cc, me targë CAE 517
5) Tiranë, Autoveturë Smart, me targë AA 073 HZ
6) Tiranë, Motoçikletë 50cc, me targë Cad 742
7) Tiranë, Volkswagen UP, me targë AA 652 KD
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr. 1, Rruga e Elbasanit, Pallati Edil-AL-1, kati i parë, magazina Nr.1, pranë Ambasadës Amerikane

Adresa Email:
msheqi@rejsifarma-al.com

Telefoni:
042374925

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 02.09.2019
Akti i themelimit dhe statuti
Dokumenta Financiare: Pasqyra financiare 2014
Pasqyra financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 8 535 930,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 5 184 188,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 4 746 188,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 4 421 846,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 652 933,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:800 581 907,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:623 640 016,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:606 762 318,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:478 496 153,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 121 788 867,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : A.Lala