Skip to content

HIPPO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-11-23 15:57:29
JSON

NIPT: L51909019I
Administrator: Meland Qirko
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet në fushën e tregtisë: Import - Eksport si dhe tregti me shumicë e pakicë të artikujve të ndryshëm të lejuar nga ligji, mallrave ushqimore dhe industriale, të materialeve të ndërtimit, hidrosanitare, hidraulike, makinave dhe automjeteve të tonazheve të ndryshme, pllakave të të gjitha llojeve, plastikës, gomës, lëndëve drusore dhe mobiljeve, linjave të prodhimit dhe përpunimit, makinerive të llojeve dhe tonazheve e ndryshme, por pa u kufizuar vetëm në këto, përveç mallrave tregtimi i të cilave kërkon liçensë të veçantë si dhe importimin e lëndëve të parë për prodhim. Aktivitet në fushën e marketingut: Funksione të agjentit të shitjes për shoqëri vendase dhe të huaja, duke hapur degë apo zyra në vende të huaja për arritjen e objektivave të shoqërisë, duke kryer të gjitha veprimet që lidhen me këtë veprimtari. Aktivitet në fushën e shërbimeve: Hapje agjensish - turistike, spedicioni, detare, transporti, shitje për shoqëri vendase dhe të huaja etj. Hapja e Bar- Restoranteve, Picerive e aktivitet në fushën e Hoteleri -Turizëm. Transport për vete dhe të tretë, nacional e internacional. Distributor në tregun vendas dhe të huaj. Vetëm për shërbime postare.
Emërtime të tjera Tregtare: HIPPO
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 06.07.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: Maxi Hippo, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 04.11.2016 dhe që funksionon sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT L62310016U, me adresë në Tiranë, Njësia Nr. 9, Rruga Artan Lenja, Kompleksi Rezidencial Magnet, Pallati Cassiopeia, me administrator Meland Qirko, me status aktiv. HIPPO shpk zotëron 100% të kapitalit të kësaj shoqërie (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 22.11.2019)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Nr. 7, Rruga Artan Lenja, Kompleksi Rezidencial Magnet, Pallati Cassiopea.

Adresa Email:
mqirko@yahoo.com

Telefoni:
0692080708

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 22.11.2019
Akti i themelimit
Kontrate dhurimi 22.06.2016
Kontrate dhurimi 06.10.2016
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenime per Pasqyrat financiare 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -2 446 138,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 2 213 561,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -2 171 985,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -2 399 852,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:121 894 194,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:130 120 204,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:107 049 075,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:12 330 221,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : A.Lala